In opdracht van een VVE (Vereniging van eigenaars) in Haarlem hebben we de hele woonwijk opgefrist en vervuilde daken gereinigd. Wat knapt het weer op, zoek de verschillen!

Algen, mos of vuil geeft uw dak een onpretige en verouderde uitstraling. Gebouwen zonder regelmatige dakreiniging en coating van de dakpannen kunnen blijvende schade oplopen. Onze schoonmaakservice kan u helpen de waarde van uw gebouw te verhogen door regelmatig uw dak en dakgoten te reinigen.

 

Waarom zou u uw dakpannen moeten laten reinigen?

Met het tijdig reinige en coaten van het dak op uw gebouw, beschermt u niet alleen de dakpannen, dakpanplaten, dakgoten en dakkapellen, maar verhoogt u ook de waarde van uw vastgoed object.

Wat kost het om uw dakpannen te laten reinigen en coaten?

Cleaning Service kent veel verschillende soorten dakbedekkingen en vormen van daken.
De kosten om uw dakpannen te reinigen zijn verbonden met de hoogte van uw gebouw, de mogelijkheid om het dak te bereiken en de staat van je dak en dakpannen.
Een andere factor die meespeelt is het materiaal waarvan uw dakbedekking is gemaakt, bijvoorbeeld keramische of betonnen dakpannen of platen.
Ons team combineert vaak het reinigen met het coaten of impregneren van een dak.
Naast het reinigen van uw dak kunnen we ook uw dakgoot beschermen tegen vogels.
Cleaning Service biedt ook routine gevel onderhoud, dit kunt u goedkoop combineren met het reinigen van uw dak.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw dakpannen te reinigen en te coaten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tags: dakonderhoud, gevelonderhoud, Haarlem, Reiniging, VVE